Tuntuuko, ettet kelpaa töihin, koska sinulta puuttuu yrityksiä kiinnostavaa digiosaamista?


Päivitä IT-osaamisesi kerralla sellaiselle tasolle, joka varmasti kelpaa!


Tule mukaan rakentamaan itsetunnon vahvistamiseen liittyvää verkkokurssia ja oppimaan samalla digituotteiden myynnistä. Rennossa pienryhmässä saat oppia, tukea ja onnistumisen iloa.

Oletko 50+ työtön, joka on jo pidempään etsinyt uutta työtä?

Saatat kysyä itseltäsi kysymyksen: ”Onkohan syy siihen, että en saa uutta työtä riittämättömät IT-taidot?

On tietenkin monia mahdollisia syitä siihen ettet ole onnistunut vielä löytämään uutta työtä. Ehkä haet vääränlaisia työpaikkoja tai et onnistu tuomaan motivaatiotasi työtä kohtaan tarpeeksi hyvin esille. 

Mutta, ne IT-taidot!!?? Ovatko ne nyt se kynnyskysymys?

Mietit ehkä: ”Mitä IT-osaamista pitäisi opetella, että olisi ajan tasalla? Onko se tietokoneen käyttäjän AB-ajokortti riittävä todiste IT-taidoista?”

Jos sinua kalvaa ajatus siitä, että IT-taitosi eivät ehkä ole ajan tasalla, minulla on sinulle erittäin mielenkiintoinen ehdotus. 


–> Lähde mukaan rakentamaan verkkokurssia!!


Mitäpä jos laittaisit IT-taitosi tasolle, joka osoittaa että tiedät IT-asioista keskimääräistä enemmän! Samalla pystyt työnhaussa osoittamaan, että olet ajan hengessä mukana… myös 50+ työnhakijana.

Aikomukseni on järjestää Zoom-etävalmennus, jossa lähdetään yhdessä osallistujien kanssa rakentamaan verkkokurssia. Tarkoitukseni on opettaa verkkokurssin rakentamista sekä myymistä netissä eli digimarkkinointia. 

Etsin nyt 50+ työttömiä osallistumaan verkkokurssin rakentamisen pilottiryhmään.  

Aloitan keskiviikkona 19.5.2021 klo 10:30 Zoom-valmennuksen. Valmennuksen  työnimi on ”50-Digiosaaja

Rakennettavan verkkokurssin aiheena on itsetunto. Lopullisen verkkokurssin tarkoituksena on neuvoa työtöntä miten hän voi parantaa omaa itsetuntoaan sekä osoittaa hyvää itsetuntoa työnhaussa.

Tarkoitus on siis kasata 50+ työnhakijoista max. 5 hengen ryhmä, joka etenee kohti valmista verkkokurssia. Tapaamiset ovat Zoomissa kerran viikossa keskiviikkoisin klo 10:30 – 12:00 kuusi kertaa (viimeinen kerta 23.6.). 

Koska kyseessä on pienryhmävalmennus, mukaan otetaan max. 5 henkilöä.

Mitä sinä tästä hyödyt?

Tulet oppimaan mm. seuraavia verkkokurssin tekoon liittyviä IT-taitoja:

  • Mikä on verkkokurssi ja miten sitä myydään internetin kautta
  • Miten voidaan määritellä verkkokurssin kohderyhmä
  • Opetussisällön suunnittelu ja toteutus
  • Copywriting eli myyntiin tähtäävän kirjoittamisen kaava
  • Videoiden teko
  • Verkkokurssi-alustan ominaisuudet
  • Digituotteen myyntitunneli
  • Näkymätön myynti

Itse asiassa, monet näistä taidoista ovat sellaisia, jotka ovat sinulle hyödyllisiä myös työnhaussa. Myyvän kirjoittamisen taito ja ”näkymätön myynti” on hyvä osata, kun vastaat työpaikkailmoituksiin tai mahdollisesti etsit piilotyöpaikkoja.

Koska verkkokurssin aiheena on työnhakijan itsetunto, tulet myös oppimaan mistä elementeistä hyvä itsetunto rakentuu ja miten itsetuntoa voi tuoda esille työnhaussa.

Muutama sana minusta

Nimeni on Jukka Toivonen ja toimin työnhakuvalmentajana JuKan Finland nimisessä yrityksessä.

Jouduin muutama vuosi sitten viiskymppisenä työttömäksi. Aloitin työnhaun niin kuin olen oppinut eli etsin työpaikkailmoituksiin, kartoitin osaamistani ja parhaani mukaan lähettelin hakemuksia. En kuitenkaan onnistunut pääsemään edes haastatteluihin.

Ajattelin, että työnhaussani on jotain vikana. Oppimani perinteinen tapa hakea töitä ei ilmeisesti toimi.

Päätin muuttaa tapaani hakea töitä. Keskityin oman itsetunnon vahvistamiseen sekä sisäisen motivaation hyväksikäyttöön.

Ymmärsin miten nykyään kannattaa hakea töitä. Halusin kertoa näistä uusista tavoista myös muille 50+ työnhakijoille. Perustin oman yrityksen, joka tekee verkkokursseja sekä järjestää sekä pienryhmä- että henkilökohtaista työnhakuvalmennusta. Olen myös aktiivisesti mukana ViisNollaTuki ry:n toiminnassa.

Koska olen tehnyt työnhakuun liittyviä verkkokursseja ja suorittanut digimarkkinointia, haluan jakaa tätä tietoa keski-ikäisille työttömille. Mielestäni verkkokurssin käytännön tekeminen ja myyntitaitojen opettelu on erittäin hyödyllistä osaamista työttömälle työnhakijalle. 

Miten pääset mukaan ”50-Digiosaaja” -pilottitoteutukseen (alkaa keskiviikkona 19.5. klo 10:30)?

Voit ilmoittautua ”50-Digiosaaja” -kurssin pilottiryhmään (kuusi kertaa keskiviikkoisin 19.5 – 23.6. 2021) käyttämällä ViisNollaTuen ilmoittautumislomaketta.

Muista kirjoittaa tapahtuma johon ilmoittaudut -kohtaan: ”50-Digiosaaja – pilotti ”. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse mahdollisimman nopeasti, onko sinut valittu mukaan.

 Ilmoittaudu mukaan ja nähdään kurssilla!

Jukka Toivonen
työnhakuvalmentaja

P.S. Otamme mukaan pilottitoteutukseen vain 5 osallistujaa. Varmista  siis paikkasi hyvissä ajoin!!