Tervetuloa jäseneksi

ViisNollaTuki ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Täytä jäsenhakemus. Lähetämme sinulle maksulomakkeen heti, kun hakemuksesi on hyväksytty. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen saat jäsenkortin. Esittämällä jäsenkorttisi pääset nauttimaan kaikista yhteistyökumppaniemme myöntämistä jäseneduista.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2022 on 10 euroa.


Jäsenedut

Jäsenedut ovat tarjolla kaikille varsinaisille jäsenille.

  • neuvontaa ja ohjausta
  • vertaistukea
  • yhteistyökumppaneiden tarjoamia tarjouksia ja palveluja
  • tietoa tuetuista lomista
  • työnhakuvalmentaja Jukka Toivosen työnhakuvalmennus 149 € (189 €). Sisältää viisi viikon välein tapahtuvaa tunnin etävalmennusta (Zoom tai Skype). Valmennuksen tarkoitus on auttaa löytämään uusi työ. Lisätietoja ja yhteydenotot (linkki)

Jäsenetujen lista päivittyy sitä mukaa, kun jäsenetuja saadaan neuvoteltua


Kannatusjäsen

Lisäksi yhdistyksellä voi olla kannatusjäseniä. Vuoden 2021 kannatusjäsenmaksun suuruuden voi valita vapaasti 10 eurosta ylöspäin. Kannatusjäseneksi pääsee täyttämällä oheisen jäsenhakemuksen ja maksamalla kannatusjäsenmaksun yhdistyksen tilille:
Nordea FI74 1596 3000 1164 10 viitenumerolla 9001

Jos olet ollut kannatusjäsen jo edellisenä vuonna, voit maksaa vuoden 2021 kannatusjäsenmaksun yllä olevalla viitteellä, uutta jäsenhakemusta ei tarvitse täyttää vuosittain täyttää.


Lahjoitus

Mikäli haluat tukea yhdistystä, mutta et halua nimeäsi jäsenrekisteriin, voit tehdä lahjoituksen anonyymisti maksamalla Nordean tilille FI74 1596 3000 1164 10 haluamasi summan viitenumerolla 20213