50+ -työnhakija! Tuot esille osaamistasi ja lähetät jatkuvasti hakemuksia mutta mikään ei tunnu vievän sinua lähemmäksi uutta työpaikkaa. Työnhaku tuntuu  mahdottomalta tehtävältä.
Kun osaamisen lisäksi tunnistat ja osoitat työnhaussa myös sisäiset voimavarasi, muutut välittömästi todella tehokkaaksi työnhakijaksi.
Ilmainen sähköpostilista täynnä 50+ -työnhakijalle räätälöityjä, sisäisiä voimavaroja osoittavia työkaluja uuden työn löytämiseksi. Saatavissa vain ViisNollaTuen sähköpostilistalaisille.

Olet jo pitkään hakenut uutta työtä onnistumatta. Kartoitat ja sanoitat osaamistasi parhaasi mukaan, mutta tunnet, että se ei riitä uuden työn saamiseksi. Vaaditaan jotain muutakin. 

Osaamisen lisäksi mitä muuta sinulla voi olla tarjottavana työnantajalle?  

Tärkein yksittäinen kriteeri, mitä työnantajat sinussa arvioivat on sisäinen motivaatiosi työtä kohtaan. Sinun siis kannattaa ymmärtää motivaatiotasi sekä oppia näyttämään sitä työnhaussasi. 

Mieti miten tällä hetkellä osoitat työhaussa motivaatiosi työtä kohtaan?

Liittymällä ViisNollaTuen sähköpostilistalle saat säännöllisin väliajoin vinkkejä (neuvoja) miten voit osoittaa motivaatiosi sekä muita henkisiä voimavarojasi kuten vahvaa itsetuntoa ja itseohjautuvuutta työnhaussasi.

Saat myös vinkkejä ja neuvoja miten sinun pitää uudistua, mitä  työtä kannattaa hakea, mitä osaamista pitää kehittää, ja miten voit erottua muista hakijoista sekä paljon muuta.


OTA VASTAAN 50+ -TYÖNHAKIJALLE RÄÄTÄLÖITYJÄ ILMAISIA TYÖKALUJA SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

Täytä oheinen lomake, lähetä se ja matkasi kohti tehokkaampaa työnhakua voi alkaa.


MITÄ KAIKKEA SAAT KUN LÄHDET MUKAAN VIISNOLLATUEN SÄHKÖPOSTILISTALLE

Saat sähköpostiisi muutaman viikon välein 50+ -työnhakijalle räätälöityjä neuvoja, vinkkejä ja ajatuksia työnhaun tehostamiseksi. Pyrimme menemään yli perinteisen työhakemuksen ja ansioluettelon täyttämisen ongelmista ja auttaa sinua todella erottumaan eduksesi muista työnhakijoista.

Saat lisäksi myös uutiskirjeitä, joissa kerromme muustakin ViisNollaTuen toiminnasta.


VARMISTA PÄÄSYSI VIISNOLLATUEN SÄHKÖPOSTILISTALLE. LIITY HETI, NIIN ET JÄÄ PAITSI YHDESTÄKÄÄN SÄHKÖPOSTISTA!

    Sähköpostiosoitteesi on meillä turvassa. Et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa poistua sähköpostilistalta.